Preaching the Word: Focus op Jezus #4 | De Ontheiliging van Jezus

Hallo allemaal,

Vaak gaat er grootsheid schuil in het ondergaan van laster. In het geval van Jezus was er voor Zijn tegenstanders nog maar één weg over om de waarheid die Hij verkondigde te onderdrukken: het creëren van karikatuur en het verkondigen van halve waarheden. 

Hoe gaat dit vandaag de dag in het leven van een christen? Vaak wordt er kritiek gegeven op de vorm of manier van.. terwijl het werkelijke struikelblok simpelweg De Waarheid is. Jezus onderging het allemaal, tot de dood aan toe, om zondaren te redden. Wat mag het jou kosten om Jezus te volgen en Hem te verkondigen?

Kijk komende zondag mee, via de livestream vanuit de Christengemeente te Bruchem, naar de 4e preek in de serie ‘Focus op Jezus’: ‘De Ontheiliging van Jezus’. De livestream start om 10.00uur. Klik hier om mee te kijken 🙂

Vanaf maandag kun je de preek ook terugkijken op ons YouTube kanaal Preaching the Word.

We bidden dat het tot een zegen voor je mag zijn!
Hartelijke groet,

Auke


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s